Bayerni suured pidustused lükkusid edasi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Bayerni mängumehed ei suutnud tiitlit veel ära vormistada.
Bayerni mängumehed ei suutnud tiitlit veel ära vormistada. Foto: KAI PFAFFENBACH/Pool via REUTERS/Scanpix

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas pidanuks Müncheni Bayern tähistama täna klubi ajaloo 31. riigi meistritiitlit. Pidanuks. Ent 1:2 allajäämine Mainzile lükkas tiitlipeo edasi. 

Mainz asus kohtumist juhtima juba 3. minutil, kui täpne oli Jonathan Burkardt. Teise tabamuse eest hoolitses 37. minutil Robin Quaison. Sellest Bayerni põlvili surumiseks ka piisas, Saksamaa hiiu auvärava lõi mängu neljandal üleminutil Robert Lewandowski. 

Suures plaanis on Bayerni jaoks tegemist aga iluveaga. Nende edu lähima jälitaja Leipzigi RB ees on kümme punkti ning juba järgmises voorus on neil taas võimalik meistritiitel pea kohale tõsta. Seda tuleb aga veidi oodata, sest Bundesliga 32. vooru kohtumine Mönchengladbachi Borussiaga leiab aset alles 8. mail. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kui Mönchengladbachi vastu asjad õnnestuvad, kroonitakski Bayern 31. korda riigi meistriks. Selles arvestuses ei saa keegi teine neile ligilähedalegi: Baierimaa hiiule järgnevad Nürnberg (9), Dortmundi Borussia (8) ja tänavu Bundesligast sootuks välja pudenenud Schalke 04 (7).

Ühtlasi oleks tänavune tiitel klubi jaoks üheksas järjestikune, mis tähistaks Bundesliga rekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles