Sahinad: Solberg kihutab järgmisel hooajal Hyundai tehasetiimis

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Oliver Solberg tegi oma WRC-debüüdi tänavu Lapimaa MM-etapil. Nüüd on tal võimalus kihutada ka kruusal.
Oliver Solberg tegi oma WRC-debüüdi tänavu Lapimaa MM-etapil. Nüüd on tal võimalus kihutada ka kruusal. Foto: Hyundai Motorsport

Horvaatia ralli 16. katsel ajal hakkas WRC-Twitter ühtäkki elama, kui meie põhjanaabrite juurest said alguse sahinad justkui oleks Oliver Solberg jõudnud Hyundai meeskonnaga järgmise aasta osas kokkuleppele. 

Säärase info allikaks olevat olnud kohalik tunnustatud ralližurnalist Tomi Tuominen, kes ütles Soome rahvusringhäälingus võidukihutamist kommenteerides, et Solberg kihutab 2022. aastal Hyundai WRC autoga. 

Pikka pidu sellel sahinal aga polnud, sest kõigest kümme minutit pärast esimesi säutse võttis Tuominen ise Twitteris sõna ning täpsustas, et ta ei öelnud kordagi, et tegemist oleks täishooajaga ning lisas veel rõhutatult, et tegemist on kõigest kuulujutuga. 

Solberg tegi oma WRC-debüüdi tänavuse aasta Lapimaa MM-etapil, kus ta platseerus seitsmendaks. Tõsi, veel paarsada meetrit enne viimase katse finišit oli noormees kinni üldarvestuse kuuendas kohas, kuid lihtne eksimus ja lumevallis käimine maksis talle ca kümmekond sekundit ja tagatipuks ka ühe koha

Seega on jätkuvalt lahtine, kas 19-aastane Solberg saab järgmisel hooajal taas ohjata WRC-autot või tuleb tal leppida R5-masina taltsutamisega. Küll on kindel see, et 2003. aasta maailmameistri Petter Solbergi poeg jätkab Hyundai värvides, sest nendega seob teda kaheaastane leping. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles