Postimehe «Ralliraporti» stuudios vaatavad Aleks Lesk, Karl Mihkel Eller, Margus Kiiver ja Gustav Kruuda tagasi Horvaatia ralli laupäevasele võistluspäevale.

Esmakordselt MM-kalendrisse kuuluva Horvaatia ralli viimasele võistluspäevale läheb liidrikohalt vastu seitsmekordne maailmameister Sebastien Ogier (Toyota), kellele järgnevad tiimikaaslane Elfyn Evans (+6,9) ning Hyundai sõitja Thierry Neuville (+10,4). 

Ott Tänaku leiab üldarvestuses alles neljandalt kohalt ning Ogier'le jääb saarlane alla 37,8 sekundiga. Kuigi vahe on suur, ei tulnud kaotussekundeid võrreldes prantslasega täna juurde. 

Oma osa selles mängis kindlasti hommikuste katsete rehvivalik, mida «Ralliraporti» mehed ka pikemalt lahkavad. Võrreldes eilsega tehti tema Hyundai juures muudatusi, mis muutsid masina kiiremaks, kuid Tänak pole autoga veel sada protsenti rahul. 

Kuivõrd vahe esimestega on juba üle poole minuti, siis kas praeguses olukorras tasuks Tänakul pigem viimasel päeval käik n-ö välja võtta ning kindla peale neljanda koha punktid koju tuua? 

Saate teises pooles lahati ka WRC-tulevikumeeste Adrien Fourmaux'd ja Takamoto Katsuta minekut ning arutati Hyundai rehviprobleemide üle, mis näib tegelikult ainult jäämäe tipuna. 

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy