Ogier'le otsa sõitnud bemmivend: ta kutsus mind õhtusöögile

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Sebastien Ogier' avariiline Toyota.
Sebastien Ogier' avariiline Toyota. Foto: MarMal/Twitter

Seitsmekordsele autoralli maailmameistrile Sebastien Ogier’le jääb Horvaatia ralli ilmselt eluks ajaks meelde.

Enne viimase rallipäeva esimest katset sattus Ogier Zagrebis Dubrovniku avenüül liiklusõnnetusse, kui prantslase juhitud Toyota põrkas kokku BMW sõiduautoga. Oma süü avariis oli mõlemal autojuhil: prantslane vahetas sõidurada liiga järsult, aga BMW juht otsustas mingil põhjusel enda auto WRC-põrgulisega maakeeli öelduna joonele panna.

Horvaatia uudisteportaal 24sata sai avariis osalenud BMW juhiga jutule. Autojuhi sõnul kutsus WRC-sarja värske liider teda õhtust sööma.

Lisaks teatas portaal, et avariiga tegeleb edasi politsei. «Mitteametliku informatsiooni põhjal tuleb Ogier’l pärast rallit anda politseile ütlusi,» kirjutas 24sata.

Avarii sündmuspaigas ei olnud Ogier’l aega võimuesindajatega pikemalt rääkida. Nagu ühest sotsiaalmeediasse lisatud videost näha on, proovis politseinik takistada Ogier’ lahkumist õnnetuspaigast.

Korrakaitsja pani oma käed Ogier' auto kapotile, kuid kiiruskatsele kiirustanud roolikeerajat see ei heidutanud ning ta ei jätnud mundrikandjale muud võimalust, kui eest ära minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles