Räim võitis Serbias etapi ja velotuuri

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Mario Stiehl

Mihkel Räim (Mazowsze Serce Polski) võitis Serbias toimunud mitmepäevasõidu Belgradi Banjaluka viimase etapi (163,5 km) ning kindlustas ühtlasi velotuuri võidu.

Grupifinišis kiireimat jalga näidanud eestlase järel tõusis poodiumi teisele astmele itaallane Andrea Guardini (Giotti Victoria - Savini Due) ning kolmandale samuti itaallane Leonardo Marchiori (Androni Giocattoli - Sidermec).

MIHKEL RÄIM ZWYCIĘZCĄ OSTATNIEGO ETAPU ORAZ KLASYFIKACJI GENERALNEJ BELGRADE-BANJALUKA 2021! ? Niesamowita praca Pawła...

Posted by Mazowsze Serce Polski Cycling Team on Sunday, 25 April 2021

27-aastase Räime jaoks kujunes Belgradi velotuur igati edukaks. Mitmepäevasõidu teisel etapil sai ta teise, kolmandal etapil kolmanda ning nüüd siis kauaoodatud esikoha.

Velotuuri kokkuvõttes teenis Räime järel teise koha sakslane Justin Wolf (Bike Aid) ning kolmanda poolakas Patryk Stosz (Voster ATS Team).

«Kuigi täna sõideti tuuri pikim etapp, oli sõit iseenesest kerge. Meeskonnakaaslased kontrollisid alguses sõidu kulgu ja mina võisin rahulikult võtta. Liikusime grupi ette alles ca 25 km enne lõppu. Viimased 20 km sõideti linnas ringide peal, autodega oli olukord küll parem kui eile, aga endiselt väga ohtlik, sest korraldaja oli aiad natuke valesti pannud,» rääkis Räim.

«Lisaks oli 2 km enne lõppu ringtee, mis oli kuidagi väga libe ja kus toimus palju kukkumisi. Hoidsime lõpus tiimiga ette ja sõitsime targalt ehk vältisime kukkumisi ning võin öelda, et lõpus tegutsesime ideaalilähedaselt. Tegin täna väga hea spurdi ja olen ülimalt õnnelik. Nii minule kui tiimile oli tuuri võit väga oluline saavutus,» võttis Räim edukaks osutunud tuuri kokku.

Teise eestlasena oli Belgradi Banjaluka velotuuril stardis EvoPro Racingu rattur Oskar Nisu, kes lõpetas tänase etapi 14. positsioonil ning teenis kokkuvõttes 86. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles