Thierry Neuville: sel nädalavahetusel seljatasime oma meeskonnakaaslased

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Dppi/Bastien Roux/ZUMAPRESS.com

Horvaatia MM-etapil kolmanda koha teeninud Hyundai sõitja Thierry Neuville’i sõnul pigistas ta autost välja maksimumi.

Hooaja kolmas MM-etapp kujunes äärmiselt tasavägiseks. Võitjaks tuli Toyota sõitja Sebastien Ogier, kes edestas tiimikaaslast Elfyn Evansit kõigest 0,6 sekundiga. Neuville kaotas seitsmekordsele maailmameistrile 8,1 sekundiga.

«Kas me oleks Toyotade vastu saanud? Kui aus olla, siis puhta sõiduga mitte. Samas nägime, et juhtuda võib kõike, näiteks Ogier’ õnnetus hommikul. Peame kolmanda kohaga rahule jääma. Nii Ogier kui ka Evans tegid suurepärase võistluse,» lausus Neuville Belgia rahvusringhäälingule.

Võrreldes tiimikaaslastega tegi ka Belgia rallisõitja tugeva esituse. Neljanda koha teeninud Ott Tänakut edestas ta 1.17-ga, kaheksandaks tulnud Craig Breeni enam kui nelja minutiga. «Sel nädalavahetusel seljatasime oma meeskonnakaaslased. Pigistasime autost välja viimase. Tervet hooaega me niimoodi sõita ei suuda. Oleme sel hooajal kolm korda kolmandad olnud ning hoiame meistrivõistlustel teist kohta. Me ei pea küll Portugalis teed puhastama, ent sealt võib olla raske head tulemust saada,» lisas Neuville.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles