VIDEO ⟩ Hispaania kõrgliigas debüteeris kõigest 14-aastane korvpallur

Christopher Krutto
Copy
Ricky Rubio (keskel) oli kuni eilseni noorim Hispaania kõrgliigas platsil käinud korvpallur, aga nüüd kuulu see rekord Bassala Bagayokole.
Ricky Rubio (keskel) oli kuni eilseni noorim Hispaania kõrgliigas platsil käinud korvpallur, aga nüüd kuulu see rekord Bassala Bagayokole. Foto: STRINGER/AFP/Scanpix

Eile tegi Hispaania korvpalli kõrgliigas oma debüüdi 14-aastane Bassala Bagayoko.

 

Bagayoko tegi oma kõrgliigadebüüdi Eesti koondislase Siim-Sander Vene endise koduklubi Fuenlabrada eest eilses kohtumises Madridi Reali vastu, mille Madridi klubi 90:76 võitis.

Bagayoko veetis platsil üheksa minutit ja 11 sekundit ning Malist pärit keskmängijal õnnestus selle aja jooksul teenida kaks punkti ja korjata kaks lauapalli.

Eilse mänguga sai temast kõige noorem mängija, kes Hispaania kõrgliigas platsile on saanud. Tema täpseks vanuseks oli 14 aastat, seitse kuud ja viisteist päeva. Varem hoidis seda rekordit enda nimel praegu NBA klubi Minnesota Timberwolvesi esindav hispaanlane Ricky Rubio, kes pääses Badalona Joventuti eest esmakordselt platsile 14 aasta, 11 kuu ja 28 päeva vanusena.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles