Horvaatia rallifännid omastasid Eesti rallitalendi kadunud velje, vastutasuks nõuti sularaha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robert Virves.
Robert Virves. Foto: Jarek Jõepera

Horvaatia MM-ralli oli tänavuse JWRC hooaja avalöök. Ilusat rallit oli tegemas ka Eesti rallimees Robert Virves, kuid oli sunnitud pärast üheksanda kiiruskatse õnnetut avariid katkestama. Tema masinal lendas rehv alt ära ning selle omastasid kohalikud rallifännid.

Laupäev algas Stojdraga - Gornja Vas kiiruskatse esimese läbimisega, mil pikkust koguni 20,77 km. Virves oli võrreldes eilsega JWRC-s selgelt paremat tempot näitamas ning 12,1 km vaheajas suutis sõita kiireima vaheaja.

Ühtäkki tegi ta ühes paremkurvis vea ning auto vasak osa tabas kivivalli. Sealt lendas tema masinal alt rehv, mis jäigi kadunuks. Peagi selgus, kus tema auto üks osa paikneb.

Culture of “rallyfans” in Croatia Hi all rallyfans! These 2 men on the picture below are MARIO VEHOVAC and PETAR...

Posted by MPL.ee on Esmaspäev, 26. aprill 2021

Virvese meeskond proovis hiljem kahe horvaadi käest rehvi tagasi saada, kuna see on väga kulukas osa ralliautos. Kuna inglise keelt kaks horvaati ei rääkinud, siis oli suhtlus nendega keeruline. Kõik, mida nad nõus olid velje tagastamise eest tegema, oli kauplemine kasutatud rehvide või sularahaga, vahendab MPL.ee.

Pühapäeval sai Virves vaatamata raskustele jätkata, kuid Horvaatias pidi ta JWRC arvestuses leppima seitsmenda kohaga. Järgmine juunioride osavõistlus peetakse juba mai lõpus Portugalis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles