Neymar ei lasknud Guardiolal magada

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Neymar ja Pep Guardiola.
Neymar ja Pep Guardiola. Foto: imago sportfotodienst via www.imago-images.de/imago images/Team 2

Manchester City peatreener Pep Guardiola ütles, et ei saanud öösel magada, sest valmistas plaani, kuidas kõrvaldada PSG ründajate Neymari ja Kylian Mbappe oht.

Manchester City kohtub kolmapäeval Meistrite liiga poolfinaali avamängus võõrsil PSG-ga. Guardiola tunnistas tänasel pressikonverentsil, et tal on kõvasti peamurdmist, sest vastasmeeskonna suurepäraseid ründajaid pidurdada.

«Nendel mängijatel on liiga palju kvaliteeti,» viitas ta Neymarile ja Mbappele. «Proovisin öösel hästi magada, aga siis hakkasin nende peale mõtlema. Imelised tippmängijad, tõeliselt kvaliteetsed. Peame neid takistama, kaitsma meeskondlikult, mängima head jalgpalli ja lööma väravaid.»

Guardiola kohtus esimest korda Neymariga, kui tema juhendatud Barcelona läks 2011. aasta klubide MMil vastamisi Santosega. 2013. aastal liitus Neymar juba Barcelonaga, kust liikus 2017. aastal edasi PSG-sse. Guardiola on veendunud, et kui Neymar jätkanuks Camp Noul, võitnuks Barcelona nii mõnegi Meistrite liiga tiitli.

«Olen üsna kindel, et kui ta oleks Barcelonasse jäänud, oleks neil kaks või kolm Meistrite liiga võitu juures. Neymar, Lionel Messi ja Luis Suarez on parim ründetrio, keda ma kunagi näinud olen,» ütles Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles