Eesti võrkpallikoondislane Meistrite liiga klubisse siirdumisest: poleks uskunud, et nii hästi võib minna

Karl-Joosep Küngas
Copy
Märt Tammearu juubeldamas.
Märt Tammearu juubeldamas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Viimased kolm hooaega Eestis Tartu Bigbanki särgis pallinud Märt Tammearu siirdub esmakordselt välismaale ja kohe väga tugevasse klubisse. Tema uueks koduks saab Belgia meister Roeselare Knack.

Viimastel aastatel võitis Tammearu Eestis kõik, mis üldse võimalik. Tal on auhinnakapis nii Balti liiga, Eesti meistrivõistluste kui ka Eesti karikavõistluste esikohamedal. Nüüd otsustas 20-aastane nurgaründaja võtta vastu uue väljakutse.

Uus koduklubi Roeselare Knack tegi Tammearule lihtsalt nõnda hea pakkumise, millest polnud võimalik loobuda. Samuti ei uskunud mees ka ise, et nõnda hea võimalus üldse tekkida võiks. «See oli tõesti minu jaoks üllatus. Poleks uskunud, et nii hästi võib minna ja kohe esimesel välishooajal Meistrite liiga klubiga liituda,» selgitas Tammearu portaalile Võrkpall24.ee.

Huvilisi oli ka mujalt, kuid belglased olid kõige konkreetsemad. «Mingeid läbirääkimisi ikka oli, aga kui tuli Roeselare pakkumine, siis otsustasime, et pühendume sellele. Teised klubid polnud tasemelt nii tugevad ja ka pakkumised polnud sellised, mis oleks mind kõnetanud. Tartuga sai mul leping läbi ja nemad oleks näinud mind klubis jätkamas,» jätkas Eesti koondislane.

Loe pikemalt portaalist Võrkpall24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles