M-Sport laulis Fordile hosiannat, ent põnevat otsust pole veel langetatud

Postimees Sport
Copy
M-Spordi 2022. aasta Rally1-auto.
M-Spordi 2022. aasta Rally1-auto. Foto: M-Sport/Twitter

Autoralli MM-sarjas hakatakse järgmisest hooajast sõitma hübriidajamitega ning esimesena on oma 2022. aasta masinast pilte ja klippe jaganud Forde kasutav M-Sport. Senised testid on tehtud Ford Fiestaga, kuid see ei tähenda, et me näeme Fiestat ka järgmisel hooajal.

Nimelt rääkis M-Spordi tiimipealik Richard Millener, et baasauto valiku osas võib tulla üllatus, kuid mõistagi pole midagi kivisse raiutud. «Ausalt öeldes pole seda otsust veel vastu võetud,» vahendas ta sõnu Jaapani portaal Rally.net.

Inglane kiitis veelkord ka Fordi, kelle tugi on hübriid-WRC osas olnud ülioluline. «Nende toe ja teadmisteta oleksime väga raskes seisus. Nad on akutehnoloogia spetsialistid. Ausalt öeldes on partnerlus nendega meie jaoks hädavajalik.»

Muide, varasemalt on spekuleeritud, et Fordi uue WRC-auto baasiks võetakse endine sportauto ja tänane väike linnamaastur Ford Puma. Eelmisel aastal kirjutas sellest kindlas kõneviisis tunnustatud ralliportaal DirtFish, kes avaldas oma loo küll 1. aprillil, kuid kinnitas, et tegemist pole aprillinaljaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles