BLOGI ⟩ Kontaveit jäi võimsale kreeklannale alla väga kindlalt

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit Madridis.
Anett Kontaveit Madridis. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 29.) kaotas Madridi WTA-turniiri teises ringis kreeklannale Maria Sakkarile (WTA 19.) 3:6, 1:6. Kohtumise käigu ja sündmused leiab allolevast blogist. 

Enne mängu

Kontaveidi ja Sakkari duell toimub Arantxa Sanchezi nime kandva areenil päeva teise mänguna ehk algab Eesti aja järgi orienteeruvalt kell 13.30. Samas võib mängu algus venida, sest enne neid lähevad samal väljakul vastamisi Marco Cecchinato (ATP 94.) ja Roberto Carballes Baena (ATP 93.).

Tulles tagasi Kontaveidi ja Sakkari juurde, siis naised on omavahel juba vanad tuttavad. Varasemalt on omavahel vastamisi mindud kaheksal puhul ning kuigi kaalukausid on hetkel võrdsed (4–4), on kreeklannal kindlasti soov võtta revanšš aasta alguses Grampiansi turniiri poolfinaali saadud 6:2, 3:6, 9:11 kaotuse eest.

«Kindlasti ta tahab revanšši, aga samamoodi tahan ka mina võita. Tema vastu pole kunagi lihtne olnud ja meie mängud on olnud sellised, et kord võidab üks ja siis teine. Kindlasti tuleb seegi kord võitluslik mäng,» sõnas Kontaveit pärast avaringis Nina Stojanovici alistamist

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles