PM Video ⟩ Viimase sekundi korv päästis Kotsarile ja Hamburgile väärt võidu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Hamburgi tänased parimad: TJ Shorts (nr 0) ja Maik-Kalev Kotsar
Hamburgi tänased parimad: TJ Shorts (nr 0) ja Maik-Kalev Kotsar Foto: Hamburg Towers

Saksamaa korvpalli meistrivõistlustel naasis Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towers pärast kaht järjestikust kaotust tagasi võidureele, kuid 93:91 triumf Göttingeni meeskonna üle tuli oodatust kõvasti raskemalt.

Hamburgi mehed olid need, kes mängu alguses paremini pakkudelt ära said, kuid heast algusest hoolimata vaatas avaveerandi lõppedes tabloolt vastu 21:21 viik. Seejärel nautis paar minutit eduseisu ka Göttingen, kuid poolajaks oli Kotsari leivaisa peal juba üheksa punktiga (49:40). 

Kolmandal veerandajal suudeti seda eduseisu hoida ning viimasele veerandajale mindi vastu kümnepunktilises (73:63) eduseisus. Ka kuus minutit enne lõppu oli Hamburgil kasutada veel kümnepunktiline puhver, kuid siis hakkas Göttingen oma lätlasest leegionäri Rihards Lomažsi eestvedamisel vahet jõudsalt vähendama. 

Meie lõunanaaber ladus korve vasakult ja paremalt ning see kõik päädis sellega, et 1.17 enne lõppu pääsesid külalised koguni 90:89 juhtima. 50 sekundit enne kohtumise lõppu õnnestus Towersil omakorda 91:90 juhtima minna, kuid järgmisel rünnakul läks vabaviskejoonele Harper Kamp, kes seadis jalule 91:91 viigi. 

Viimase rünnaku õigus jäi aga Towersile ning kodumeeskonna sangariks tõusis nende ameeriklasest mängujuht TJ Shorts, kelle 1,2 sekundit enne lõpusireeni teele saadetud korv tõi kodumeeskonnale lõpuks 93:91 võidu. 

Vaata kohtumise kaht viimast minutit järele:

Shorts oli 24 punktiga ka võitjate resultatiivseim, Kotsar toetas teda 21 (+2 lp, 2 rs, 1 vl) ja Justus Hollatz 15 punktiga. Kaotajate parim oli Lomažs, kes oli 26 punktiga lõpuks üleplatsimees.

Bundesliga esikümme
Bundesliga esikümme Foto: BBL
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles