Breen tunnistas, et vaid Neuville suudab Hyundaid asfaldil taltsutada

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Craig Breen Horvaatia rallil.
Craig Breen Horvaatia rallil. Foto: Sophie Graillon via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC/Scanpix

Autoralli MM-sarjas poole kohaga kaasa lööv Craig Breen tunnistas, et Hyundai i20 masinat pole lihtne asfaltteedel kiiresti liikuma saada. 

Iirlane on küll kõva kattega teedel üles kasvanud, ent Horvaatia etapp tekitas tallegi parajalt peavalu. Breen lõpetas esimest korda MM-kalendrisse kuulunud ralli 8. koha ja paraja pettumusega. 

«Vähemalt tean enda puhul, mida pean tulevikus parandama. Usun, et võiksime järgmisel asfaldirallil mitu sammu edasi astuda,» rääkis piloot wrc.com-ile. 

Kolmest Hyundai sõitjast liikus Horvaatias korralikult vaid Thierry Neuville, kes püsis lõpuni esikohaheitluses, kuid teenis kolmandal kohal. Ott Tänak oli neljas, kuid jäi tugevamast triost selgelt maha. 

«Selge, et auto tegelikult töötab ja Thierry saab selle taltsutamisega väga hästi hakkama. Aga tema on sellega sõitnud aastaid, sättides seda täpselt enda käe järgi. Kellegi teise rooli istudes on väga keeruline asju kohe õigesti tööle saada,» märkis Breen. 

Iirlane jagab kolmandat Hyundai masinat Dani Sordoga. Neist viimane saab võimaluse kahel järgneval kruusarallil, Portugalis ja Sardiinias. Edasine plaan pole veel teada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles