Bottas tegi vallandamisjutte kommenteerides terava torke: s*** jutt, nõnda talitab ainult üks teine tiim

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: Dppi/Xavi Bonilla/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Selle nädala alguses hakati vormeliringkondades sahistama, et Mercedes pole Valtteri Bottase esitustest vaimustuses ning on valmis soomlase poole hooaja pealt üle parda heitma. Sõitja ise peab sääraseid jutte aga naeruväärseks.  

Inglismaa väljaanne Daily Mail kirjutas teisipäeval, et on saanud Mercedeses töötavalt allikalt informatsiooni, et vormelitiim on kaotanud soomlase vastu usalduse, sest ta ei ole saavutanud loodetud tulemusi. 

31-aastane soomlane sõidab Mercedese vormel 1 meeskonnas viiendat hooaega ja on selle aja jooksul saanud üheksa võitu. MM-sarjas on ta viimased kaks hooaega jäänud tiimikaaslase Lewis Hamiltoni järel teisele kohale.

Tänavust hooaega on Bottas alustanud rahulikult: tal on kirjas kaks kolmandat kohta ja üks katkestamine. Kuigi tulemused pole kohutavad, arutatakse Mercedese tagatubades väidetavalt võimalust Bottas juba poole hooaja pealt 23-aastase George Russeliga asendada. Britt sõidab küll praegu Williamsi ridades, kuid kuulub Mercedese meeskonna noorteprogrammi.   

Mõistagi päriti täna Hispaania GP eel toimunud pressikonverentsil Bottaselt nende kuulujuttude kohta. Soomlase vastus oli ootuspärane: see on täielik jama. 

«Ma tean väga hästi, et keegi ei hakka mind hooaja keskel välja vahetama,» põrutas Bottas. «Meie meeskond lihtsalt ei käitu nii. Mul on leping, mis kehtib aasta lõpuni. F1 sarjas on ainult üks meeskond, kes nõnda talitaks, aga see pole meie,» tegi ta kavala torke Red Bulli suunas. 

«Mina ei tunne endal mingil survet. Säärast s***a ajatakse alati, kuid see on spordi üks osa,» sõnas Bottas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles