Räikkönen avaldas, et sai pojalt rumala avarii eest noomida

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: MARK SUTTON/AFP/Scanpix

Legendaarse Kimi Räikköneni jaoks lõppes eelmisel nädalavahetusel toimunud Portugali GP juba teisel ringil, kui soomlane oli sunnitud pärast stardisirgel tiimikaaslasele Antonio Giovinazzile tagant otsa sõitmist katkestama.

Sel nädalal toimuva Hispaania GP eel uurisid ajakirjanikud jäämehelt, kuidas Alfa Romeo meeskonnas tema rumalusele reageeriti. «Ma ei tea, mind polnud siis seal,» jätkas Räikkönen esimese asjana oma eelmisel nädalal tehtud nalja lainel.

«Eks ma tegelikult veidi uurisin seda enne lahkumist, kuigi meil oli võrdlemisi kiire võistluspaigast ära. On selge, et see kõik oli ideaalist kaugel,» sõnas avarii eest süü omaks võtnud soomlane.

Lisaks tunnistas Räikkönen, et ta sai otsasõidu eest puid alla isegi oma kuueaastaselt pojalt Robinilt. «Kõige hullem ongi see, et isegi mu poeg ütles mulle: «minul käsid sa alati rada vaadata, kui me kardiga sõitmas käime». Sealt tuli siis selline tagasiside,» sõnas ta. 

Lõpetuseks uuriti Räikkönenilt, et kas tal õnnestus omal ajal esimese korraga load teha. «Läbisin nii teooria- kui ka sõidueksami sel päeval kui sain 18 ja kohe esimese korraga,» rahustas Räikkönen põrinažurnaliste.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles