Toyota asub Hyundai tuules tegudele: soovime hoida praeguseid sõitjaid meeskonnas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Elfyn Evans Horvaatia MM-rallil.
Elfyn Evans Horvaatia MM-rallil. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Hyundai rallimeeskonna otsuste tuules on asunud tegutsema ka Toyota võistkond. Jaapani autotootja rallimeeskonna pealik Jari-Matti Latvala sõnul proovib ta säilitada praeguse tuumiku.

Toyota meeskond proovib säilitada nii Elfyn Evansit kui ka Kalle Rovanperä oma meeskonnas, kusjuures waleslasest saaks n-ö liider. Samuti näeb Latvala praegu vaeva, et saada Sebastien Ogier nõusse kihutama veidi enam rallisid tuleval aastal kaasa.

«Meil on hetkel väga head sõitjad meeskonnas. Seega teemegi palju tööd, et nad ka meie ridades tulevikus sõidaksid,» selgitas Latvala ralliportaalile Dirtfish.

Dirtfishi andmetel on Toyotal võimalus pikendada soovi korral Rovanperäga praegust lepingut aasta võrra. Evans seevastu on vabaagent, kellega peab läbirääkimisi alustama. Temaga ühele arusaamale jõudmine on Toyota prioriteet.

«Me soovime teda kindlasti meeskonnas hoida. Elfyn on väga hea meie meeskonna jaoks. Ma näen teda võistkonna liidrina. Tal on palju kogemusi ja ning olen vaimustatud tema edasiminekus Toyota meeskonnas,» jätkas Latvala.

Kiirustada Latvala lepingutega siiski ei soovi ja laseb meestel hetkel järgnevatele rallidele keskenduda. Tulevad ju üsna lähestikku nii Portugali kui ka Sardiinia MM-rallid ning nendeks valmistumine nõuab omajagu aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles