Kuulus ralližurnalist viitab, et Wilsoni M-Spordi plaan on kokku vajumas

Postimees Sport
Copy
M-Spordi Ford Fiesta WRC tänavusel Horvaatia MM-rallil.
M-Spordi Ford Fiesta WRC tänavusel Horvaatia MM-rallil. Foto: Dppi/Bastien Roux/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Ott Tänaku ja Thierry Neuville'i eile ilmsiks tulnud otsus Hyundai rallitiimis jätkata tähendab, et sõitjate turul on suurest nelikust saadaval vaid üks mees. Kas Elfyn Evans jätkab Toyotas või naaseb M-Sporti? See on küsimus!

Tunnustatud portaali DirtFishi veelgi mainekam ralližurnalist David Evans märkis oma arvamusloos, et ta ei näe ühtegi põhjust, miks peaks waleslane tahtma Toyotast lahkuda. Tõele au andes on sellele raske vastu vaielda, sest rallisõitja Evansist on saanud seal tiitlipretendent ning ta näitab head minekut.

Samas on ajakirjanik Evans kindel, et Toyota roolikeeraja ja M-Spordi omanik Malcolm Wilson mingi kontakti loovad. «Nagu märkis Andreas Mikkelsen, on M-Sport koht, kus tahad olla, kui reeglid muutuvad,» kirjutas Evans ning viitas tulevast hooajast kehtima hakkavale hübriidajastule.

Peaks Evans jääma Toyotasse, jookseb liiva Wilsoni plaan. Britt rääkis veebruaris, et tahab 2022. aastal M-Spordis taasluua 2017. aasta ehk tuua tiimi tippsõitja ja olla ääretult edukas. Neli aastat tagasi sõitis M-Spordi ühe Fordiga ju juba legendiks tõusnud Sebastien Ogier, kes krooniti Suurbritannia võistkonnas taas maailmameistriks ning M-Sport oli parim tiimide arvestuses. «Ma pole kindel, et vajalikud inimesed on praegu saadaval,» viitas Evans Wilsoni plaanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles