GALERII ⟩ Levadia suutis esimese meeskonnana Paide seljatada ja ise liidriks kerkida

Karl-Joosep Küngas
Copy

Jalgpalli Premium liigas läksid omavahel vastamisi liigatabeli kaks esimest meeskonda – Paide Linnameeskond ja FCI Levadia. Liidrite duellis suutis 2:1 võiduga väljuda Tallinna klubi.

Levadia sõitis Paidele külla selge sihiga, et seitsmendas voorus saadud häbistav, 0:4 kaotus heastada. Väga lihtne see ülesanne ikkagi pole, sest Paide polnud enne tänast Premium liigas kaotanud ühtegi kohtumist.

Külalised alustasid kohtumist väga edukalt, sest juba 14. minutil suutis nahkkera Paide väravasse kõmmutada Robert Kirss. Seitse minutit hiljem oli Levadia lähedal ka teisele tabamusele, kuid Zakaria Beglarishvili ebaõnnestus penaltil.

Avapoolaja lõpus suutis Paide selge surve Levadia värava lähistel peale panna ja see kandis ka vilja. 38. minutil leidis tee Levadia väravasse Henri Anieri pealelöök.

Teisel poolajal nähti ainult üht tabamust ja seda Levadia esituses. Selle eest hoolitses Beglarishvili, kes oma avapoolaja ebaõnnestumise heastas.

Tänase võiduga kerkis Levadia ka Premium liiga liidriks. Kümne vooruga on Tallinna klubil koos 25 punkti ning teiseks langenud Paidet edestatakse kahe silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles