Hamburg selgitas, miks jäi punktimasin Kotsar eile pealtvaatajaks

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Palliga tegutseb Maik-Kalev Kotsar.
Palliga tegutseb Maik-Kalev Kotsar. Foto: Fotograf Peter Kolb via www.imago-images.de/imago images/Peter Kolb/Scanpix

Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towers vandus eile Saksamaa korvpalli meistrivõistluste põhihooaja viimases kohtumises alla Frankfurdi Fraport Skylinersile 89:96. 

Tolles kohtumises meie mehemürakas kaasa ei löönud, kuid Eesti korvpallisõbral pole siiski põhjust muretsemiseks. Klubi kinnitas oma kodulehele, et 24-aastasele Kotsarile anti eelseisvaid play-off'e silmas pidades lihtsalt puhkust.

Hooaja eel õlaoperatsioonil käinud ja korvpalliaasta edenedes ka kergete seljaprobleemidega kimpus olnud Kotsar on suures plaanis olnud tänavu Hamburgi raudmees. Ta ongi eemale jäänud kõigest ühest kohtumisest – viimane Frankfurdi kohtumine – ning ühtlasi on Kotsar ka meeskonna suurim punktikütt, tuues keskmiselt 15,3 silma mängus. Selles arvestuses järgnevad talle Kameron Taylor (14,3) ja T.J. Shorts (14,3).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Põhiturniiri viimases kohtumises Hamburgi jaoks midagi mängus polnud. Nad lõpetasid põhihooaja seitsmenda kohaga ning play off'is tuleb neil vastamisi minna valitsev tšempioni ja Euroliigas palliva Berliini Albaga.

Põhiturniiril õnnestus Towersil nimekat vastast kahel puhul võita ning võistkonna spordidirektor Marvin Willoughby avaldas väljaandele Bild antud usutluses lootust, et tiim suudab ilusat minekut Alba vastu jätkata.

Kotsari ja Towersi play-off mängudele on võimalik kaasa elada Postimehe vahendusel. Veerandfinaalid peetakse Saksamaal kolme võiduni.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles