Kotsari koduklubi Hamburg sihib kindlalt eurosarja

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Maik-Kalev Kotsar palli pealt surumas.
Maik-Kalev Kotsar palli pealt surumas. Foto: Thorsten Baering via www.imago-images.de/imago images/Baering/Scanpix

21. aprillil saabus teade, et Maik-Kalev Kotsar pikendas Hamburg Towersiga aasta võrra lepingut. Kuigi kuluaarides seostati meie meest ka näiteks Berliini Albaga, siis tema enda sõnul oli tegemist lihtsa otsusega.

Teatud garantii annab Kotsarile tõik, et vähemalt aasta jätkab tiimis ka peatreener Pedro Calles, kellega tal on tekkinud väga hea klapp. Läbirääkimised käivad ka mitme teise juhtivmängijaga, ent ametlikult pole praegu uudiseid veel tulnud.

Positiivne on ka see, et Hamburg soovib tuleval hooajal igal juhul kaasa lüüa eurosarjas. «Väga palju ei tohi sellest rääkida, aga nii palju saan öelda, et taotlus on esitatud. Kas see on rahuldatud või rahuldatakse, jääb tiimi avaldada,» sõnas Kotsar, kes rohkem täpsustama ei soostunud.

Ajalugu on näidanud, et kahe Euroliiga satsi kõrval – Müncheni Bayern ja Berliini Alba – jagunevad ülejäänud Saksamaa klubid peaasjalikult tugevate EuroCupi ja FIBA Meistrite liiga vahel. Mõned võistkonnad löövad vahelduva eduga kaasa ka kõige madalama tasemega FIBA Europe Cupil.

Eurosarjas mängimine oleks Kotsari arengu seisukohalt ülioluline. Välistatud pole ka variant, et mõni suurem klubi ta Hamburgist lihtsalt välja ostab. «Teatud klauslid on ikka lepingus sees,» muigas 211-sentimeetrine keskmängija.

Loe pikemalt: «Vigastuse kiuste säranud Maik-Kalev Kotsar: annan endast alati 100 protsenti, vajadusel enamgi»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles