GALERII ⟩ Levadia võttis kohustusliku võidu, saarlased said revanši, Tammeka jäi koroonapausile

Karl Mihkel Eller
Copy

Jalgpalli Premium liiga 13. vooru kohtumises võttis Tallinna FCI Levadia võõrsil Pärnu Vapruse vastuse nn kohustusliku 4:0 võidu ja teenis tabelisse üheksanda võidu. Kuressaare sai Viljandis revanši Tulevikult, Tartu Tammekat ootab ühe mängija positiivse koroonaviiruse proovi tõttu mängupaus.

Tabeliliider Levadia ei andnud Pärnu Rannastaadionil toimunud kohtumises võõrustajatele võimalustki. Juba 12. minutil asuti Strahinja Krstevski väravast juhtima ning 1:0 seisuga esimene poolaeg ka lõppes.

Kui teisest poolajast oli mängitud viis minutit sahistas võrku Anton Tolordava. 65. minutil oli täpne Rasmus Peetson ning 69. mintutil tõmbas Vapruse mängija Marek Kaljumäe karistusalas maha Krstevski ning Zakaria Beglarišvili vormistas penaltist lõppskooriks 4:0.

Viljandi linnastaadionil toimunud lahingus FC Kuressaare ja kohaliku Tuleviku vahel võttis juhtohjad enda kätte võõrustajaklubi, kui 58. minutil oli täpne Kaimar Saag. Paraku jäi Viljandi kuus minutit hiljem väljakule kümnekesi, sest Ridwan Babatunde sai punase kaardi.

Viljandi jõudis vähemuses mängida neli minutit, kui Kuressaare sai Märten Pajunurme väravast kätte viigi ning vormistas lõppskoori 75. minutil Silver Alex Kelderi väravast. Kuigi Kelder saadeti teise kollase kaardi tõttu kaks minutit hiljem väljakult minema suutsid saarlased oma värava puhtana hoida. Märtsis toimunud teise vooru kohtumises kaotas Kuressaare koduväljakul Viljandile 2:3.

Tallinna JK Legion võttis Narva Kreenholmi staadionil toimunud mängus kindla 3:0 võidu Narva Transi üle. 22 kraadises suvesoojas mängitud kohtumises esimesel poolajal väravaid ei löödud, kuid 55. minutil viis pealinnaklubi juhtima Artjom Artjunin. 71. minutil oli täpne Nikita Andreev ja kuus minutit hiljem realiseeris ta ka penalti.

Laupäeval pidi toimuma ka Tallinna FC Flora ja Tartu JK Tammeka mäng, kuid Tammeka esindusmeeskond langes ühe positiivse koroonaviiruse proovi tõttu eneseisolatsiooni. Edasi lükati mäng Floraga ja 18. mai vastasseis Tallinna JK Legioniga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles