Tänak läheb Adamo koduõuele Hyundaiga asfalditunnetust koguma

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja mullu Alba rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja mullu Alba rallil. Foto: Hyundai Motorsport/Zanella Luca

Horvaatia MM-ralli näitas, et Ott Tänak ei tunne end Hyundaiga asfaldil kõige paremini. Nõnda osaletaksegi 12.-13. juunini toimuval Alba võidukihutamisel.

Hyundai tiimipealiku Andrea Adamo kodukandis toimuval rallil osaleti ka mullu augustis. Siis tuli leppida üheksast kiiruskatsest kaheksa võitnud tiimikaaslase Theirry Neuville paremusega. Selliseid võistlusi kasutatakse aga peamiselt testiks. 

Täna saabus teade, et taas teevad Itaalias, kohalike meistrivõistluste kolmandal etapil, Alba rallil kaasa Tänak ja Martin Järveoja. 

«Oleme väga õnnelikud, et Tänak ja Järveoja saavad Albas taas võistelda. Sealsed asfaltteed on täpselt sobivad testiks, mida meie piloodid vajavad. Meil jääb üle vaid korraldajaid külalislahkuse eest tänada. Sealne võistlus on üks osa meie plaanist, et olla paremini valmis järgmiseks WRC asfaldiralliks,» rääkis Adamo. 

MM-sarja järgmised neli etappi toimuvad kruusal: Portugal (18.05-23.05), Sardiinia (03.06-06.06), Keenia (24.06-27.06) ja Eesti (15.07-18.07). Augustis naastakse aga asfaldile, mil toimub Belgia ralli. Samal kattel kihutatakse veel ka Hispaanias (14.10-17.10) ja Jaapanis (11.11-14.11). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles