James ja Davis vedasid tiitlikaitsja Lakersi NBA play-off'i

Toimetas Ville Arike
Copy
LeBron James (palliga) tegi tähtsas mängus Warriorsi vastu kolmikduubli.
LeBron James (palliga) tegi tähtsas mängus Warriorsi vastu kolmikduubli. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/AFP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA Läänekonverentsis tagas seitsmendana pääsu play-off'i tiitlikaitsja Los Angeles Lakers, kes alistas mitme varasema aasta valitseja Golden State Warriorsi 103:100.

Eelmise hooaja mullis kasutusele võetud play-in-formaat on nõnda atraktiivne, et NBA otsustas selle juurde jääda ka käesoleval hooajal. Läänekonverentsis tõi see kohe intrigeeriva vastasseisu 7. ja 8. koha saanud tiitlikaitsja Los Angeles Lakersi ja Stephan Curry koduklubi Golden State Warriorsi vahel.

Warriors alustas paremini ja juhtis poolajaks 55:42, kuid kolmanda veerandaja 35:24 eduga võttis Lakers järele. Tulistel lõpuminutitel keeras Lakers vastaste kraanid kinni.

Hooaja jooksul palju mänge vahele jätnud Lakersi liidrid LeBron James ja Anthony Davis olid sel korral rivis. James kogus 22 punkti, 11 lauapalli ja 10 korvisööduga kolmikduubli, Davis viskas 25 punkti. Warriorsit ei päästnud Stephen Curry 37 punkti.

Lakers kindlustas play-off'is seitsmenda asetuse ja läheb avaringis kokku Phoenix Sunsiga. Warriors peab edasipääsuks alistama neljapäeval Memphis Grizzliesi, kes oli põhihooajal 9. ja 10. koha saanud meeskondade mängus 100:96 üle San Antonio Spursist.

Idakonverentsis sai 7. play-off-asetuse Boston Celtics, kes oli teisipäeval 118:100 üle Washington Wizardsist. Celticsi esimene vastane on Brooklyn Nets. Washington mängib viimasele play-off-kohale Indiana Pacersiga, kes samal päeval nüpeldas Charlotte Hornetsit 144:117.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles