Adamo ei hakka enam kindla peale mängima: Sordol on luba võidu peale kihutada

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai meeskonna jaoks on Portugali ralli võtnud 180-kraadise pöörde. Kui reedel sai tiimipealik Andrea Adamo vahepeal rõõmustada isegi kolmikjuhtimise üle, siis praeguseks on nii Thierry Neuville kui ka Ott Tänak katkestanud. 

Asja teeb veelgi valusamaks tõsiasi, et Neuville katkestas ralli teiselt ja Tänak esimeselt kohalt. Ainsa Hyundai mehena on seega võistlustules veel Dani Sordo, kes jääb enne viimast päeva liider Elfyn Evansist maha 10,7 sekundiga. Kui tavaliselt on hispaanlase ülesanne võistkonnale lihtsalt punkte tuua, siis võiks eeldada, et olukorras, kus kaks autot on juba audis, kästakse tal lihtsalt lõpuni tulla. Adamo oli eile õhtul aga teist meelt.

«See on kurb, et me oleme demonstreerinud, et meie auto on siin rallil kõige kiirem, kuid me lihtsalt ei suuda seda ära kasutada. Homse osas on Danil aga korraldus võidelda ralli võidu peale. Ta väärib seda ja kogu Hyundai meeskond, minu inimesed, väärivad siit võitu. Ta peab endast kõik andma, et see võit meile tuua,» sõnas Adamo.

Viimane rallipäev saab oma lähte kell 9.08 ning sellele on võimalik kaasa elada Postimehe otseblogi ja ralliraadio vahendusel.

Ralli üldseis laupäeva õhtul:

Üldseis pärast 15. katset.
Üldseis pärast 15. katset. Foto: EWRC
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles