M-Sport tegi Safari ralliks taas vangerdusi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Adrien Fourmaux Portugali MM-rallil.
Adrien Fourmaux Portugali MM-rallil. Foto: Dppi/Paulo Maria/ZUMAPRESS.com/Scanpix

M-Spordi rallimeeskond saadab Keenias toimuvaks MM-etapiks võistlustulle Gus Greensmithi kõrval Adrien Fourmaux, kes peab Sardiinias kihutama R5-masinaga.

Keenias on võistlustules koguni 58 ekipaaži ning nende hulgas ka 10 WRC-masinat. Hyundai roolis sõidavad Ott Tänak, Thierry Neuville ja Dani Sordo, Toyota masinatega Sebastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanperä ja Takamoto Katsuta. Forde on rajale minemas samuti kolm. Lisaks M-Spordi kahele sõitjale võtab tippseltskonnaga mõõtu ka Lorenzo Bertelli.

M-Sport selgitas enda otsust Fourmaux eelistada Suninenile järgmiselt. «Safari kuulub MM-sarja kolm hooaega ning seega vajab Adrien seal kogemusi,» selgitas tegevdirektor Malcolm Wilson ralliportaalile Dirtfish.

Sestap võib arvata, et prantslasega arvestatakse ka tulevast hooaega silmas pidades. Wilson seda ei kinnitanud. «Nõnda kindlasti pole. Mõlemad sõitjad saavad võrdselt sel hooajal võimalusi. Suninenil on lihtsalt juba rohkem kogemusi kruusal võistlemisel ja seega anname seal võimalusi ka Fourmaux'le,» lõpetas Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles