VIDEO Chelsea kangelaseks tõusnud pallur vaigistas kriitikud: mind ei koti! (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kai Havertz.
Kai Havertz. Foto: David Ramos / POOL/EPA/Scanpx

Jalgpalli Meistrite liiga ainsa värava lõi Kai Havertz, vedades Londoni Chelsea 1:0 võiduni Manchester City üle. Kohtumise kangelane on saanud hooaja jooksul aga kõvasti kriitikat. 

21-aastane pallur liitus Chelseaga tänavuse hooaja alguses. Eelkõige räägitakse Havertzi puhul suurest hinnalipikust - tema eest käidi välja ligi 103 miljonit eurot. Tegemist oli klubi ajaloo suurima summaga. Finaali järel tõmbas BT Sport teema jälle üles.

«Mind ei koti (I don't give a f*ck), võitsime Meistrite liiga!» vastas Havertz resoluutselt.

Ta lisas emotsionaalselt: «Ma ei oskagi midagi öelda. Tõesti ei tea, mida öelda. Ootasin seda kaua. Tahan tänada kogu oma perekonda, vanemaid, vanaema ja tüdruksõpra. Olen üsna sõnatu. Olen seda hetke oodanud 15 aastat, nüüd on see kohal.»

Noort kolleegi kiitis ka Chelsea kapten Cesar Azpilicueta. «Havertz oli kogu mängu nii rahulik. Lisaks jookseb ta nagu segane,» jutustas hispaanlane, kes liitus tiimiga 2012. aastal, vahetult pärast esimest Meistrite liiga triumfi. 

«Tahtsin seda edu korrata. Tunne on imeline. Täna on väga eriline päev.»

Muide, Havertz lõi finaalis oma tänavuse hooaja esimese Meistrite liiga värava. Varasemalt oli tal kirjas kolm resultatiivset söötu. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles