Andrea Adamo: Tänak sõidab täiesti omas maailmas

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Sardiinia ralli avapäeva järel hoiab vaatamata viimase kiiruskatse ehmatusele kindalt esikohta Hyundaiga kihutav Ott Tänak. Tiimipealikul Andrea Adamol jagub saarlase kohta vaid kiidusõnu. 

Tänak alustas päeva viie kiiruskatse võiduga. Viimasel kolmel katsel oli kõige nobedam tema tiimikaaslane Dani Sordo, kes jääb sellele vaatamata maha 19,4 sekundiga. Kehva stardikoha kiuste on kolmas Toyota sõitja Sebastien Ogier (+36,2). 

«Loomulikult oli keeruline päev, aga teame, et Sardiinia ongi raske ralli. Hommikul ei sujunud väga hästi, aga pärastlõunal suutsime üht-teist parandada. Ott tegi midagi imelist, ta sõidab täiesti omas maailmas. Ta on leidnud hea kompromissi kiire tempo ja auto säästmise vahel,» märki Adamo pressiteates. 

«Dani suutis päeva jooksul areneda. Samal ajal oli Thierry'l pehmelt öeldes sündmusterohke päev. Loodetavasti suudab ta homme järele võtta.»

Kolmas Hyundai piloot Thierry Neuville hoiab viiendat kohta. Ta heitles päeva jooksul mitmete probleemidega. Homme on esimene eesmärk kinni püüda Toyota mees Elfyn Evans, kes jääb vaid 1,2 sekundi kaugusele. 

Sardiinia rallil saab silma-kõrva peal hoida Postimehe otseblogist ja raadiost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles