Paide Linnameeskond müüs Gambia koondise mängija Tšehhi kõrgliigasse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Paide Linnameeskond jättis Muhammed Sannehiga hüvasti.
Paide Linnameeskond jättis Muhammed Sannehiga hüvasti. Foto: Paide Linnameeskond/Facebook

Tšehhi meistriliiga klubi Ostrava Banik omandas Paide Linnameeskonnalt Gambia äärekaitsja Muhammed Sanneh mängijaõigused.

21-aastane Sanneh liitus Järvamaa esindusklubiga 2019. aasta alguses Gambia meistriliiga klubist Real de Banjul ning tegi kahel hooajal kaasa 55 Premium liiga mängus. Talvel siirdus Sanneh laenulepingu alusel Banikusse, kus osales viies Tšehhi meistriliiga mängus. Tänavuse hooaja lõpetas Banik liigas kaheksanda kohaga. Juuni alguses teenis Sanneh esmakordselt Gambia A-koondise kutse.

«Lahkun Paide Linnameeskonnast püstipäi ja väga tänulikult. Kui kaks aastat tagasi Paidega liitusin, olin poiss Gambiast, kuid nüüd liigun edasi mehena, kel oli rõõm olla osaline edukal teekonnal. Meil oli üheskoos palju positiivseid hetki – klubi ajaloos esmakordselt eurosarja kvalifitseerumine ja esimene medalikoht liigas,» sõnas Sanneh ning tänas nii klubi juhtkonda, fänne kui ka tiimikaaslasi.

Paide spordidirektori Gert Kamsi sõnul iseloomustab Sannehi professionaalsus, sihikindlus ja õpihimu. «Tema karjäär nii Paide Linnameeskonnas kui ka Premium Liigas kulges väga loogilist rada pidi. Mo mängis ennast liiga parimate kaitsjate sekka juba esimesel hooajal ja teisel hooajal kinnitas oma kohta. Tšehhi laenule minek tuli Muhammedi jaoks õigel ajal, hooaja lõpus tõestas ta end liigamängudes ning nüüd on aeg end uues keskkonnas veelgi rohkem pildile mängida. Edu tegemistes Muhammed,» soovis Kams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles