Tallinnasse tulev Läti koondis sai Neueri juubelimängus hirmsa koslepi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Läti koondis tuleb Tallinnase väga mõru tulemusega.
Läti koondis tuleb Tallinnase väga mõru tulemusega. Foto: THILO SCHMUELGEN/Pool via REUTERS/scanpix.

Saksamaa jalgpallikoondis valmistub Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks ning viimases kontrollkohtumises võeti Düsseldorfis mõõtu Lätiga. Väljakuperemehed näitasid täieliku võimu ning kostitasid külalisi 7:1 saunaga.

Läti pidas sakslaste survele vastu 19 minutit ning pärast seda hakkas väravaid tulema vaat et igast võimalikust olukorrast. Mänguskoori avas 19. minutil Itaalia meistriliiga klubisse Atalanta ridadesse kuuluv Robin Gosens, kelle leidis oivalise tsenderdusega Meistrite liigas sangariks kerkinud Kai Havertz.

Poolajaks suurendas Saksamaa edu juba viieväravaliseks. Jala said valgeks veel nii Ilkay Gündogan, Thomas Müller, Serge Gnabry kui ka omaväravasse suunas palli väravavaht Roberts Ozols.

Teisel poolajal suutsid Saksamaa eest skoorida veel vahetusest sekkunud Timo Werner ja Leroy Sane. Lätlaste auvärava eest hoolitses poolkaitsja Aleksejs Saveljevs.

Eilne kohtumine suureks verstapostiks Saksamaa koondise ja Müncheni Bayerni väravavahile Manuel Neuerile, kes jooksis sakslaste eest väljakule oma 100. kohtumises.

Läti koondis kohtub pärast Saksamaalt saadud koslepit 10. juunil Tallinnas Balti karika raames Eestiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles