Endine F1 sõitja: kas keegi üldse mäletab mõnda head Bottase möödasõitu?

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: Dppi/Xavi Bonilla

BBCs vormelieksperdina töötav endine F1 sõitja Jolyon Palmer avaldas kriitikat Mercedese sõitja Valtteri Bottase suunas.

Bottas lõpetas Bakuu tänavasõidu alles 12. kohaga ega teeninud ühtegi punkti. «Ta jäi Lando Norrise (McLaren) taha kinni, kuid sama strateegia, mootori ja autoga Hamilton suutis küll McLarenist palju kiirem olla. Bottas on mees mehe vastu sõitmises väga nõrk. Kui panna ta võistlejaterivi keskele, ei suuda ta oma kohta parandada. Parimal juhul suudab ta positsiooni säilitada. Tõenäoliselt laseb ta sõitjad endast mööda,» sõnas 2016. ja 2017. aastal Renault’s sõitnud Palmer.

«Kas keegi üldse mäletab mõnda head Bottase möödasõitu? Neid on raske mäletada. Kui ta sõidab võistlejate keskel, siis ta kas jääb sinna või kukub taha poole,» jätkas Palmer.

31-aastane Bottas sõidab Mercedeses viiendat hooaega. Eelmised kaks aastat lõpetas ta hooaja hõbemedaliga, 2018. aastal oli viies ning 2017. aastal kolmas. Tänavu on ta lõpetanud kolm etappi poodiumi kolmandal astmel, üldarvestuses on soomlane alles kuues.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles