Selgus esimene Prantsusmaa lahtiste finalist

Postimees Sport
Copy
Stefanos Tsitsipas.
Stefanos Tsitsipas. Foto: MARTIN BUREAU/AFP/Scanpix

Täna selgus Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel esimene meeste üksikmängu finalist, kelleks on 22- aastane kreeklane Stefanos Tsitsipas (ATP 5.) 

Kohtumist saab järele vaadata.

Matš on nähtav vaid Postimehe digitellijale. Kui soovid mängu vaadata, aga pole tellija, siis kliki SIIA. Et tenniselahing on geoblokiga, on seda võimalik vaadata vaid Eestist.

Tsitsipas alistas poolfinaalis, viiesetilises lahingus, 24aastase sakslase Alexander Zverevi (ATP 6.) numbritega 6:3, 6:3, 4:6, 4:6, 6:3. Kreeklase jaoks on see esimeseks suure slämmi finaaliks. Oma vastast jääb ta ootama Novak Djokovici (ATP 1.) ja Rafael Nadali (ATP 3.) vastasseisust.

Enne mängu:

Omavahel on Zverev ja Tsitsipas varem vastamisi läinud seitse korda ning kaalukausid on 5–2 kreeklase kasuks. Samas, viimati läksid valgepallurid vastamisi tänavu märtsis ning siis jäi 6:4, 7:6(3) peale just Zverev.

Kui Tsitsipas on jahtimas karjääri esimest finaalikohta, siis Zverev loodab lisa saada mullusele US Openi finaalikohale. Triumfeerida sakslasel toona siiski ei õnnestunud, sest tulises lahingus tuli tal lõpuks tunnistada Dominic Thiemi 2:6, 4:6, 6:3, 6:3, 7:6(6) paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles