VIDEO ⟩ Sebastien Ogier tolmutas Lõuna-Eesti teedel

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: EPA/REPORTER IMAGES/Scanpix

Kuigi ralli MM-sarja järgmine etapp toimub järgmisel nädalal Keenias, korraldab Toyota meeskond sel nädalal testimisi Eestis, et valmistuda juuli keskel toimuvaks Rally Estoniaks. Teisipäeval istus Toyota Yaris WRC-auto rooli valitsev maailmameister Sebastien Ogier.

Toyota on Lõuna-Eesti teedel testinud alates esmaspäevast, kui talda andis Elfyn Evans. 37-aastane Ogier sai oma oskused kruusateedel proovile panna teisipäeval ja ilmselt saavad järgmistel päevadel oma võimaluse ka Kalle Rovanperä ja Takamoto Katsuta.

Seitsmekordse maailmameistri kõrval istus seekord tavapärase paarimehe Julien Ingrassia asemel Benjamin Veillas, kes on ka varasemalt prantslasele testipäevadel kaardilugejaks olnud.

Pärast viite MM-etappi on Ogier ka punktitabeli esimene, olles kogunud 106 silma. Monte Carlos, Horvaatias ja Sardiinias võitnud Ogier järel on teine Evans, kel on 95 punkti. Kolmas on Hyundai sõitja Thierry Neuville 77 punktiga ning neljandal kohal on Ott Tänak 49 punktiga. 15.-18. juulini toimuv Rally Estonia on MM-hooaja seitsmes etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles