Andrea Adamo: paanitseda ja nutta pole põhjust (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Dppi/Bastien Roux/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hyundai autorallitiimi jaoks pole viimased võistlused kulgenud oodatud viisil, sest nii Portugalis kui ka Sardiinias libises käest ilmselgena tundunud võit. Võistkonna pealik Andrea Adamo jääb aga rahulikuks. Vähemalt väliselt. 

Mõlemal eelnimetatud etapil liikus kindlalt esikoha kursil Ott Tänak, ent tema Hyundai i20 masin ei pidanud lõpuni vastu. Tagasilööke on tulnud teisigi. Lisaks nigelale seisule individuaalselt kaotatakse võistkondlikus arvestusest Toyotale juba 48 silmaga. 

«Kui ma ütleks, et pidanuks midagi teisiti tegema, valmistunuks me Sardiinia ralliks valesti. Ma ei arva, et tegime ettevalmistuses vigu, sest juhtisime võistlust nii Itaalias kui ka Portugalis,» arutles Adamo intervjuus DirtFishile. 

«Ei usu, et peaksime midagi muutma. Minu arvates pole keegi teinud ainsatki ilmselget apsu. Mõistan teie rolli: peate lugusid otsima, aga praegu pole üldse teemat.»

Ta jätkas: «Pilt on üsna klaar. Ma ei usu õnne või ebaõnne, aga kui üks sõitja (Dani Sordo) keerab auto üle katuse ja teine (Tänak) tabab kivi, mille mõni varasem sõitja teele tõi, siis... Ma ei saa lasta kellelgi meie sõitja ees teed puhtaks teha. Leian, et praegu on paanitsemine ja nutmine viimane, mida peaksin tegema.»

Võimalus olukorda parandada saabub juba tuleval nädalal, mil rallimehed kihutavad pika pausi järel Keenias. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles