Laskesuusataja hooaja ettevalmistus jooksis karmi vigastuse tõttu lörri

Karl-Joosep Küngas
Copy
Amanda Lightfoot.
Amanda Lightfoot. Foto: Christian Einecke via www.imago-images.de

Suurte tiitlivõistluste kogemusega Suurbritannia laskesuusataja Amanda Lightfooti hooaja ettevalmistus sai üsna karmi tagasilöögi, sest tal tuli pärast karmi kukkumist mitu päeva haiglas veeta

Lightfoot kasutab tihti ettevalmistuseks rattasõitu ja seda ka mägedes. Juuni alguses tekkis tal aga allamäge sõitmisega probleeme ja nõnda lendaski järsku sadula seljast kivisele pinnasele.

Laskesuusataja toimetati kiirabiga haiglasse ning ta pidi seal veetma kolm päeva. Ta postitas ka sotsiaalmeediasse pildi, kus oli näha tema vigastused. Kõige rohkem sai kannatada naise lõug, mis nõudis ka õmbluseid.

«Hea uudis on, et olen ikka elus ja paranen. Paistes nägu, murdunud hammas, kuus õmblust ja põlvevigastus. Õnneks pole ühtegi luud murdunud, Jumal olgu selle eest tänatud. Nüüd peab hakkama vaikselt taastuma,» selgitas naine sotsiaalmeedias.

Lightfoot osales Suurbritannia koondises nii Sotši kui ka Pyeongchangi olümpiamängudel. Samuti on tal juba kogemusi üheksalt MMilt. Parimaks tulemuseks on jäänud tiitlivõistlustel tal 32. koht Hochfilzenist 2017. aastal individuaaldistantsilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles