Endine ülemus arvab, et Ogier võitleb MM-tiitli eest ka 2022. aastal

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: @S.GRAILLON via www.imago-images.de/Scanpix

Seitsmekordse ralli maailmameistri Sebastien Ogier’i endine ülemus M-Spordist Rich Millener vihjas, et tema endine alluv võib järgmisel aastal võtta eesmärgiks üheksanda MM-tiitli, et tõusta samale pulgale Sebastien Loebiga.

Millener töötas aastatel 2017 ja 2018 Ogieriga M-Spordis tihedalt koos ning pakub, et ristivastupidiselt oodatule jätkab prantslane MM-tiitli eest võitlemist ka 2022. aastal. «Kui Seb jätkab võitmist, siis tal on raske sarjast lahkuda ja loobuda Loebi rekordi püüdmisest,» ütles Millener DirtFishile.

«See on vaid minu isiklik seisukoht, aga vaadake, mida ta on saavutanud ja mida ja jätkuvalt saavutab. Ta sõidab paremini kui iial varem ja võidab MM-etappe. Kui ta võidab sel aastal kaheksanda tiitli, siis oleks üheksas käega katsuda. See annaks võimaluse tõusta rekordimehega samale pulgale või temast isegi mööda minna. Ma arvan, et ta teeks seda,» vihjas Millener, et Ogier võiks jätkata ka üheksanda MM-tiitli püüdmist.

Aga tänavusel hooajal on veel ees kõvasti etappe ning esmalt tuleb Ogieril tulla sel aastal maailmameistriks ja alles siis saaks kindlamas toonis rääkida üheksanda tiitli jahtimisest. Tegelikult soovis prantslane karjäärile joone alla tõmmata juba eelmisel aastal, kui koroonast räsitud hooaja kiuste otsustas ta sõita veel ühe aasta.

«Ta on pensionile minemisest rääkinud juba mitu hooaega. Aga ma lihtsalt ei näe, et see juhtuks,» seletas Millener. «Pole kahtlust, et Toyota suudab talle anda hea auto ja tal oleks võimalus oma nimi seinale tsementeerida väga pikaks ajaks, kui ta selle rekordi ületaks.»

Ogier juhib pärast viite etappi MM-sarja 106 punktiga. Järgnevad Elfyn Evans (95 punkt), Thierry Neuville (77) ja Ott Tänak (49). Järgmisel nädalal sõidetakse kuues etapp Keenias, kus toimub Safari ralli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles