VIDEO ⟩ Tõsiselt kannatada saanud Linnamäe ralliauto läheb ilmselt maha kandmisele

Karl Mihkel Eller
Copy
Georg Linnamäe.
Georg Linnamäe. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

WRC2 arvestuses MM-sarjas osalev Georg Linnamäe hooaeg pole alanud just kõige rõõmsamates toonides. Stardijoonele on jõutud kahel etapil, seni on saldoks neli punkti ja ilmselt maha kandmisele kuuluv Volkswagen Polo R5-auto. Rally Estonial loodab Eesti tulevikulootus sõita esikolmiku konkurentsis, kuid tulemusest olulisem on tulla kindlalt lõpuni.

Kuu alguses toimunud Sardiinia rallil oma hooaja teise MM-stardi teinud Linnamäe elas koos kaardilugeja Tanel Kasesaluga viimasel päeval üle karmi avarii, mille tagajärjel toimetati mehed ka haiglasse kontrolli. Rallimeestega oli kõik õnneks korras, kuid eestlase Volkswagen Polo vigastused olid sedavõrd suured, et ilmselt tuleb võrdlemisi uus võistlusauto maha kanda.

«See auto oli ikkagi päris katki, rahaliselt tundub isegi mõistlikum see auto maha kanda,» avalikustas Linnamäe karmi tõe. Eestlane aga jonni ei jäta ning järgmine start ootab teda ees juba nädala pärast, kui Läti sõidetakse EM-etapp. Seal osaleb Linnamäe ALM Motorspordist renditud sõiduvahendiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles