Thierry Neuville: keeruline, aga peame tiimiga kokku hoidma

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Dppi/Francois Flamand/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Keenia rallil kindlalt võidu suunas kihutanud, kuid Hyundai i20 purunenud vedrustuse tõttu raja kõrvale jäänud Thierry Neuville hoiab positiivset meelt. 

Belglane läks viimasele võistluspäevale vastu peaaegu minutilise eduga lähima jälitaja ees. Võit näis olevat vormistamine, kuid ühest aeglasest vasakkurvist kiirendades purunes auto vedrustus ja Neuville oli sunnitud katkestama. 

«Tundus, et vedrustus plahvatas,» kirjeldas ta esimest emotsiooni. 

See oli juba kolmas ralli järjest, kus Hyundai masin sama probleemi küüsi jääb. Portugalis ja Sardiinias jäi identse mure tõttu esikohata Ott Tänak. 

«Praegu on raske aeg,» ütles Neuville WRC-kodulehele. «Aga hoiame tiimina kokku. See on keeruline, aga peame ühtehoidvaks jääma. Usun, et võitleme kõik koos kõvasti edasi. Kindlasti üritame probleemile lahendust leida ja oleme hooaja teises pooles tugevamad.»

Esimese aasta poole järel püsivad ohjad kindlalt Toyota käes. Individuaalselt käristas MM-sarja liider Sebastien Ogier edu kolmandat kohta hoidva Neuville'i ees juba 56-punktiliseks. Tiimide arvestuses jääb Hyundai maha 59 silmaga. 

Hooaeg jätkub 15.-18. juulini Rally Estoniaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles