F1-karussell kihutas eelmisel nädalal Austrias ning võidusõidumaailma kuninglikule sarjale pühendatud taskuhääling «Corner 1» harutab lahti etapi kõige põnevamad jutulõngad.

Kuna ilusate Spielbergi mägede vahel asuval Red Bull ringil toimub paari päeva pärast juba uus etapp, siis tulebki selle aasta esimene Austria võiduajamine kiiremas korras kokku võtta. Kes olid tublid ja kellele kuluks eeloleval nädalavahetusel ära üks korralik vigade parandus? 

Mõistagi ei puudunud saatest ka tavapärane nädalavahetuse staari hääletus ning oma eetriaja teenisid nii Nikita Mazepin kui ka Mercedes. 

Muuhulgas arutatakse pikemalt selle üle, kas Red Bull ongi nüüd lootusetult Mercedeselt eest ära läinud. Lisaks tuuakse välja mitme noore talendi säravad esitused möödunud nädalavahetusest ning tähelepanu teenib ka üle ootuste tubli Ferrari. 

Saate lõpus hüpatakse Austria vormeliradadelt hoopis Eesti kardiradadele ning tehakse juttu laupäeval Raplas toimunud kardi kestvussõidust, millest Corneri toimetuse liikmed ka osa võtsid.

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

 
Kommentaarid
Copy