Austria GP kolmandat vabatreeningut domineeris Verstappen

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: Dppi/Joao Filipe/Scanpix

Sel nädalavahetusel sõidetakse Austrias hooaja üheksas etapp. Viimasel vabatreeningul oli kiireim Red Bulli piloot Max Verstappen.

Kolmas vabatreening:

Kolmandal vabatreeningul näitas parimat aega Red Bulli piloot Max Verstappen (1.04,591), edestades sellega kindlalt Mercedese sõitjaid Valtteri Bottast (+0,538) ja Lewis Hamiltoni (+0,686).

Neljandale kohale tuli Pierre Gasly, kes kaotas Hamiltonile vaid kolme sekundituhandikuga. Viienda koha haaras mõneti üllatuslikult Alfa Romeo sõitja Antonio Giovinazzi (+0,754).

Teine vabatreening:

Teise vabatreeningu kiireim oli vigade paranduse teinud Hamilton, edestades Bottast 0,189 sekundiga. Esimese vabatreeningu võitnud hollandlane oli kolmas (+0,217).

Neile omakorda järgnesid mõlemad Aston Martini sõitjad Lance Stroll (+0,616) ja Sebastian Vettel (+0,745).

Esimene vabatreening:

MM-sarja liider Max Verstappen näitas head minekut ja edestas teisel kohal olnud Ferrari pilooti Charles Leclerci 0,266 sekundiga. Kolmas oli Carlos Sainz, kes kaotas oma tiimikaaslasele kõigest 22 tuhandiksekundiga. Valitsev maailmameister Lewis Hamilton oli alles seitsmes, jäädes alla ka teisele Mercedese piloodile Valtteri Bottasele, kes oli neljas.​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles