Verstappen usub, et ta on MM-tiitliks valmis

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Nädalavahetusel Red Bull Ringile kogunenud Max Verstappeni oranž fänniarmee usub samuti, et nende lemmik on maailmameistritiitli jaoks piisavalt küps.
Nädalavahetusel Red Bull Ringile kogunenud Max Verstappeni oranž fänniarmee usub samuti, et nende lemmik on maailmameistritiitli jaoks piisavalt küps. Foto: JOE KLAMAR/AFP/Scanpix

Red Bulli vormelimeeskond on viimased seitse hooaega näinud ränka vaeva, et tõusta tagasi troonile, mida hoiti vahemikus 2010–2013. Tänavu näib, et see on hakanud vilja kandma, sest üheksa etapi järel hoiavad just nemad meeskondlikus arvestuses esikohta. 

Mõistagi on oma osa selles mängida Sergio Perezil, kes on Red Bullis viimaks arvestataval tasemel teine sõitja, kuid tiimi juhthobune on endiselt nooruke Max Verstappen. Või mis nooruke see 23-aastane sõitja enam on, kui arvestada, et kuninglikus sarjas käib tal seitsmes hooaeg.

Kuna tänavuse ja eelmise hooaja vahele jäänud paus oli nõnda lühike, eeldasid paljud vormelisõbrad, et see aasta tuleb 2020. aasta kordus: Verstappen ja Red Bull on küll tublid, ent Lewis Hamiltonile ja Mercedesele ikkagi vastu ei saa. Hooaja esimestel etappidel olidki jõuvahekorrad veel niisugused, ent paralleelselt olid õhus ka märgid, et asjalood muutuvad. Neljandast etapist saati ongi kaalukausid selgelt Red Bulli kasuks olnud ning Verstappeni sõnul on see aastatepikkuse töö tulemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles