Võlgades Barcelona ei saa ametlikult ühegi mängijaga käsi lüüa (1)

Christopher Krutto
Copy
Kui Barcelona oma palgakulu alla ei saa, võivad nad olla sunnitud Lionel Messi allkirja püüdmisest loobuma.
Kui Barcelona oma palgakulu alla ei saa, võivad nad olla sunnitud Lionel Messi allkirja püüdmisest loobuma. Foto: PRESSINPHOTO via www.imago-images.de/Scanpix

Barcelona jalgpalliklubi on suve alguses meeskonda korralikult täiendanud, kuid nüüd selgus, et nad ei saa uusi mängijaid ametlikult registreerida.

Nimel on Katalaani klubi olukorras, kus nad on löönud käed Sergio Agüero, Memhis Depay, Eric Garcia ja Emerson Royaliga, kuid Hispaania kõrgliiga presidendi Javier Tebase sõnul on Barcelona ületanud oma palgalimiidi ja ei saa seetõttu uusi mängijaid registreerida. Klubi keeruline finantsseis tuli avalikuks juba möödunud hooajal.

Kuna Lionel Messi leping klubiga lõppes, pole neil koostöö jätkumise korral võimalik ka 34-aastast argentiinlast hetkel mängijate nimekirja lisada.

Kuigi Barcelona on mitmetest mängijatest juba loobunud, siis klubi peab vähendama oma palgakulu umbes 200 miljoni euro võrra. Seetõttu on mitmed staarid hetkel müügis. Näiteks loodetakse lahti saada Philippe Coutinhost, Samuel Umtitist ja Miralem Pjanicist, kuid kellegi vastu veel huvi ei ole üles näidatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles