AMETLIK ⟩ Ramos lõi käed PSG-ga

Christopher Krutto
Copy
Sergio Ramose klubikarjäär jätkub Prantsusmaal.
Sergio Ramose klubikarjäär jätkub Prantsusmaal. Foto: RFEF HANDOUT/Scanpix

Pariisi Saint-Germaini klubi andis teada, et on sõlminud 35-aastase hispaanlasest keskkaitsja Sergio Ramosega kaheaastase lepingu.

Pikalt Madridi Reali esindanud ja viimastel aastatel seal kapteni rolli täitnud Ramose leping klubiga lõppes juuniga ja seejärel sai temast vabaagent. Viimastel päevadel sahistati tema PSGga liitumisest ja nüüd tegi Prantsusmaa tippklubi uudise avalikuks.

«Ma olen väga õnnelik, et liitun PSGga,» vahendas klubi koduleht Ramose sõnu. «See on minu elus suur muutus ja uus väljakutse. Tegu on päevaga, mida ma ei unusta. Olen väga uhke, et saan sellisest ambitsioonikast projektist osa võtta ja olla nii paljude heade mängijatega ühes meeskonnas,» jätkas hispaanlane.

Särava karjääri jooksul on Ramos võitnud Madridi Realiga neljal korral Meistrite liiga, viiel korral Hispaania kõrgliiga tiitli, kaks Hispaania karikat, neli Hispaania superkarikat, kolm UEFA superkarikat ja neli klubide MMi. Lisaks on ta Hispaania koondisega ühekordne maailmameister (2010) ja kahekordne Euroopa meister (2008, 2012).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles