Neymar sõimas Copa America finaalis Messile kaasa elavad kaasmaalased läbi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Lionel Messi ja Neymar.
Lionel Messi ja Neymar. Foto: Nelson Almeida

Pühapäeval selgitavad Brasiilia ja Argentina Lõuna-Ameerika jalgpalli meistri. Finaali eel pahandas Brasiilia suurim staar Neymar kaasmaalastega, kes kavatsevad esikohamängus pöialt hoida vastastele.

Pühapäeval avaneb maailma läbi aegade ühel parimal jalgpalluril Lionel Messil võimalus võita Argentina rahvuskoondisega esimene tiitel. Nii on ka paljud brasiillased sotsiaalmeedias avaldanud sümpaatiat Argentinale.

Neymarile ei mahu selline käitumine aga kuidagi pähe. «Olen uhkuse ja armastusega brasiillane. Minu unistus on alati olnud mängida rahvuskoondise eest ja kuulda fänne laulmas. Ma ei ole kunagi rünnanud ega ka ründa Brasiiliat, kui nad võistlevad millegi eest. Olgu see sport, modellivõistlus või Oscarid. Kui mängus on Brasiilia, olen ka mina Brasiilia. Kes on üldse brasiillane, kes käitub teistmoodi? Kõik on hästi, aga käige per*e,» kirjutas Neymar Instagrami.

Brasiilia ja Argentina kohtuvad Copa America finaalis esimest korda pärast 2007. aastat. Toona teenis 3:0 võidu Brasiilia. Lõuna-Ameerika meistriks on Brasiilia tulnud üheksal, Argentina aga 14 korral. Edukaim riik Copa Americal on 15 tiitliga Uruguay.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles