Breen kurtis rumalate takistuste üle: vedas, et finišisse jõudsin

Postimees Sport
Copy
Craig Breen Rally Estonial.
Craig Breen Rally Estonial. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Hyundai rallitiimi parimaks sõitjaks Rally Estonial on kerkinud Craig Breen, kuid eilsel publikukatsel oli ta lähedal katkestamisele.

Kuigi eilsele hommikule läks ta vastu väikese kaotusega Toyota mehele Kalle Rovanperäle, siis õhtuks sõitis soomlane sisse 50,7 sekundilise vahe. Breen tunnistas, et tal polnud Rovanperä vastu väga midagi panna.

«Oleme eilse osas päris rahul. Kalle oli suurepärane, eriti hommikul ja pani oma paremuse maksma. Kui tahtnuksin temaga võidu sõita, pidanuksid võtma suuri riske,» rääkis iirlane WRC All-live'ile antud intervjuus.

Õhtu viimaseks kiiruskatseks oli Tartu nimeline publikukatse, mis oleks Breenile võinud karmilt maksma minna. «Mul oli viimasel katsel suur mure, sest sõitsin üle kivi. Ma pole autoga veel sada protsenti kindel. Mõnesse kohta on pandud üpris rumalad takistused suurte kivide näol. Sain ühele pihta ja kaotasin roolivõimu. Vedas, et jõudsin finišisse,» seletas Breen.

Hyundais on tiimipealik Andrea Adamo all taktikamängud tavalised ja poleks ime, kui Breen peab enne päeva lõppu oma koha loovutama Thierry Neuville'ile, kes hetkel tema seljataga kolmandal positsioonil asetseb. «Ma ei muretse selle üle, mida Hyundai otsustab,» ei hakanud Breen oma pead sellise spekulatsiooniga vaevama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles