Ralliportaal: Tänaku tiitlivõitlus on läbi, nüüd tuleb keskenduda meeskonna aitamisele

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak Rally Estonial.
Ott Tänak Rally Estonial. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Ralliportaali Dirtfish ajakirjanik Luke Barry kirjutas artikli pealkirjaga «Mida õppisime 2021. aasta Rally Estonialt» ja tõi ühe järeldusena välja, et Tänak enam tiitliheitluses ei ole.

Kuigi matemaatliselt on Tänakul veel võimalik tiitliheitlusesse sekkuda, siis tegelikkuses on see tema jaoks läbi.

Barry kirjutas artiklis, et kuigi viis rallit on veel jäänud ja 150 punkti laual, siis Tänaku ja Sebastien Ogier' vahe (74 punkti, sama palju kui Tänakul hooaja peale koos) liiga suur.

Lisaks raputas Barry Tänakule tuhka pähe, sest Rally Estoniast võinuks tulla tema hooaja üks parimaid hetki, kuid selle asemel sõitis ta teelt välja ja lõhkus oma rehvid. Tema sõnul paistis, et Tänak läks liiga meeleheitlikult varasema rehvipurunemise aega tagasi tegema.

Seal toodi välja ka tõik, et eestlane andis ise laupäeva hommikul mõista, et põhiliseks eesmärgiks saab olema tiimile punktide toomine

Lisaks sellele tõi ta veel artiklis välja, et möödunud aastal dramaatiliselt tiitlist ilma jäänud Elfyn Evans näeb ebakindel välja, Rally Estonial teise koha teeninud Craig Breen oleks täiskohaga sõites väga suur oht ning M-Sporti jaoks ei saa 2022 tulla liiga vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles