Rahulolematu Sordo vahetab jälle kaardilugejat

Karl-Joosep Küngas
Copy
Dani Sordo saab võimaluse kihutada kodustel Kataloonia teedel.
Dani Sordo saab võimaluse kihutada kodustel Kataloonia teedel. Foto: @S.GRAILLON via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Hyundai rallimees Dani Sordo otsustas lõpetada koostöö senise kaardilugeja Borja Rozadaga.

Sordo ja Rozada koostöö kestis ainult kolm MM-rallit ning sõitja otsustas, et õiget klappi siiski ei leitud. Sordo pressiteate vahendusel võis lugeda, et vaatamata suurepärasele pingutusele ei klappinud nende koostöö ja duo läheb ühisel nõul omateed.

Rozadat asendab 41-aastane Cándido Carrera, kellest saab juba Sordo kolmas kaarilugeja tänavusel hooajal. 

Sordo alustas hooaega oma pikaaegse kaardilugeja Carlos del Barriosega, kellega sõideti viimased neli aastat ja võideti kolm MM-rallit. Nende viimaseks ralliks jäi Monte Carlo MM-etapp, pärast mida võttiski tema koha sisse Rozada.

«Olen tänulik Borjale tema sihikindluse ja profesionaalsuse eest,» sõnas Sordo. «Ta oli hea kaardilugeja nii autos kui ka sealt väljas. Kahjuks vaatamata meeletule tööle ei hakanud meie koostöö nõnda hästi ikkagi käima. Ma loodan Candido Carreraga ühte masinasse saada nii pea kui võimalik ja tähistada palju edu veel tänavu.»

Carrera on kaardilugejana töötanud 19 aastat ning osalenud enam kui 250 rallil. Tal on olnud ka kokkupuuteid Sordoga, kui eelmise aasta detsembris tehti koos Monte Carlo testisõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles