PM TOKYOS ⟩ Eesti olümpialased vehklejate kullast: kes sai finaali jälgida, kellele mängis internet vingerpussi

Siim Kaasik, Tokyo
Copy
Ratsutaja Dina Ellermann sättis end olümpiavõitjate vahele. Tema paremal käel poseerivad Katrina Lehis ja Irina Embrich ning vasakul Julia Beljajeva ning Erika Kirpu.
Ratsutaja Dina Ellermann sättis end olümpiavõitjate vahele. Tema paremal käel poseerivad Katrina Lehis ja Irina Embrich ning vasakul Julia Beljajeva ning Erika Kirpu. Foto: Erakogu

Kuigi Eesti olümpiakoondislased ei saanud karmide reeglite tõttu teisipäeval vehklemishalli minna, elasid nad epeenaiskonna võidule täiel rinnal kaasa. Tuleb välja, et nii mõnelegi oli see üldse üks esimesi kordi vehklemist vaadata.

Meie mõõgataltsutajad on aastate jooksul toonud Eestile mitmesugustelt tiitlivõistlustelt kulda ja karda, kuid mitte kunagi varem pole nad suutnud aega niimoodi seisma panna nagu teisipäeval. Isegi parasjagu Belgias Ypres’i ralliks testinud Ott Tänak tegi tunnise pausi, et telefoniekraani vahendusel epeenaiskonnale kaasa elada.

Samamoodi elati Katrina Lehisele, Julia Beljajevale, Erika Kirpule ja Irina Embrichile kaasa Tokyos. Jalgrattur Tanel Kangert ja ülejäänud jalgrattakoondise abilised kogunesid hotellituppa, sättisid arvuti voodile ning lasid põnevusetendusel enda ees lahti rulluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles