Levadia peatreener: eurosari oli meie jaoks nagu mesinädalad

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Levadia peatreener Marko Savic.
Levadia peatreener Marko Savic. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna FCI Levadia kaotas Konverentsiliiga teise eelringi korduskohtumises 1:2 Dundalkile (Iirimaa). Otsustava tabamuse lõi William Patching mängu teisel üleminutil. Nädal tagasi Iirimaal peetud avamäng lõppes 2:2 viigiga. 

«Ootasin meie võistkonnalt rohkem kvaliteeti, nii palliga mängus kui ka pressi tegemisel. Meil on mõningate asjadega probleeme, aga ma ei soovi neist hetkel rääkida.

Kõrvaltvaatajatel võis jääda mulje, et andsime liiga kergelt initsiatiivi vastastele, aga tegelikult oli meil lihtsalt raskusi palli tagasivõitmisel. Meie kõrge pressing ei toiminud päris nii nagu oleksime soovinud,» sõnas Levadia peatreener Marko Savic mängujärgsel pressikonverentsil.

Serblane kinnitas, et meelega vastasele initsiatiivi ei andtud: «Kindlasti ei langenud me tahtlikult sügavale kaitsesse, see ei ole meie mängufilosoofia.»

«Nägin juba esimesel poolajal, et Vaštšuk ei ole täieslikult mänguvalmis. See kui kaks mängujuhti peavad mõlemad mängima poole vinnaga ei aita kindlasti kuidagi kaasa, aga see ei ole mingi vabandus, sest vastased lugesid meie mängu väga hästi.

Peale lisaminutite võimalust, kust tuli värav ei olnud neil ühtegi 100 protsendilist olukorda.» jätkas Savic.

Levadia peatreeneri sõnul on nende peamiseks eesmärgiks endiselt Premium liiga tiitli võitmine: «Meil on sellest hooajast võistkonnas 15-16 uut mängumeest, see ei ole lihtne, aga me ehitame tugevat võistkonda ja meeskonna sisekliima on väga hea.

Eurosari oli meie jaoks justkui mesinädalad, aga juba nädalavahetusel hakkab reaalsus uuesti pihta. Meie peamiseks eesmärgiks on võita kodused meistrivõistlused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles