VIDEO ⟩ Maailmakuulsal ringrajal juhtus karm avarii, üks inimene kaotas elu

Postimees Sport
Copy
Võidusõiduautod Brands Hatchi ringrajal. Pilt on illustratiivne.
Võidusõiduautod Brands Hatchi ringrajal. Pilt on illustratiivne. Foto: Juergen Tap/Scanpix

Inglismaal Kentis asuval Brands Hatchi ringrajal juhtus eile võistluse ajal karm avarii, mille tagajärjel kaotas üks inimene elu.

Eile juhtus Briti automobiilide võidusõidu klubi BARC poolt korraldatud võidusõidul karm õnnetus. Stardisirgel jagelesid kaks võistlejat koha peale ja panid autode küljed kokku. Üks neist paiskus rajalt välja ja tabas rajajulgestajate boksi.

Kuigi õnnetus juhtus eile Eesti aja järgi kell 17, siis lõplik selgus saabus alles keskööl. Kuigi sõitja pääses ilma eluohtlike vigastusteta, siis üks rajajulgestaja kaotas kahjuks oma elu.

«Oleme ühe hämmastava vabatahtliku rajajulgestaja surma tõttu laastatud. Nad teevad väga palju, et meie spodiala saaks toimuda. Meie mõtted ja soovid on koos tema pere ja sõpradega,» seisis BARC avalduses.

Kenti politsei on algatanud juhtunu üle juurdluse. Politsei andmetel oli õnnetusega seotud auto ja kaks inimest. Kuigi ametlikku kinnitust ei ole, siis kohalviibijate sõnul pääses teine rajajulgestaja kergemate vigastustega ja lahkus sündmuskohast oma jalal.

Brands Hatch on maailma kuulsamate ringradade seas ja seal sõideti näiteks vahemikus 1964-1986 12 korral Suurbritannia vormel 1 GP-d.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles